Prijs moet vallen tussen

Horloges

Dameshorloge Citizen

Dameshorloge Citizen

€ 55,-
Herenhorloge Delicious Rose Gold

Herenhorloge Delicious Rose Gold

€ 49,50
Juwelenrol Easy Beige

Juwelenrol Easy Beige

€ 29,-

Horloges zijn handige sieraden. Enerzijds om op de hoogte te blijven van de tijd, anderzijds om de pols te sieren. Een horloge is een sieraad voor elke dag. Daarom is het wel zo leuk om af te wisselen tussen verschillende polshorloges. Landelijke Stijl Webwinkel biedt verschillende horloges in diverse prijsklassen. Horloges met een antieke uitstraling voor speciale gelegenheden, die mooi passen bij een chique outfit en casual horloges voor fijne prijzen die elke dag gedragen kunnen worden. Deze betaalbare horloges maken het afwisselen van horloges de moeite waard. Draag bij elke outfit een ander horloge!

Gehamerde horlogebanden van Sterling zilver passen mooi in de brocante stijl. Antiek stijl horloges of brocante horloges zijn elegant en rustiek. Een horloge waarmee u bewondering zult oogsten. Bij Landelijke Stijl Webwinkel zijn bijzondere horloges verkrijgbaar die men niet zo snel terug zult zien in de etalages van juweliers. Wees uniek met een horloge van Landelijke Stijl Webwinkel.

Casual horloges met lederen of imitatieleren bandjes zijn prettig voor elke dag. Er is keuze uit dameshorloges en herenhorloges. Uiteraard kunnen de herenhorloges ook heel goed door dames gedragen worden, bijvoorbeeld bij een sportieve, casual outfit. De horlogekasten, rond of rechthoekig, zijn vervaardigd van Stainless steel, soms afgewerkt in schitterend doublé rose goud. Of ga voor een croco look horloge in een mooie, warm bruine tint. Kortom: er is voor ieder wat wils!

Winkel online voor horloges bij Landelijke Stijl Webwinkel.

 

 

 

 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-