Prijs moet vallen tussen

Spots

Kleine trompetspot

Kleine trompetspot

€ 72,50
3 variaties
La Lampe Gras Wandlamp/Spot Applique

La Lampe Gras Wandlamp/Spot Applique

€ 419,-
5 variaties
La Lampe Gras Wandlamp/Spot Groot Brigitte

La Lampe Gras Wandlamp/Spot Groot Brigitte

€ 530,-
6 variaties
Tiffany Wandlamp/Plafonnière Lovely Flower Red

Tiffany Wandlamp/Plafonnière Lovely Flower Red

€ 182,50

Zet een mooie plek in huis in de spotlights! Denk aan een hoek met een fraai tafeltje, een sculptuur, wandkleed, vaas, schilderij of poster. Ook zijn spots erg handig in de keuken, studeerkamer of hobbykamer.

Er zijn lampen met een enkele spot, 2 spots, 3 spots of 4 spots in verschillende stijlen: stoer, industrieel, klassiek of nostalgisch. Het ligt er maar net aan wat de stijl is van uw landelijk interieur. De modellen in deze collectie zijn dan ook zeer divers. Lampenkappen zijn er in diverse vormen: als kelk, studiolamp, trompet, cilinder, of als koepel/halve maan. Laat een enkele spot repeteren zodat er een mooi geheel ontstaat.

Landelijk stoere spots zijn vaak van mat nikkel, verchroomd of van aluminium. Deze spots geven een landelijk interieur een industriële look. Ook zijn er diverse spots die zelf samen te stellen zijn. Daarbij is er keuze uit verschillende armatuur materialen, zoals glanzend messing, oud messing/honingkleur, donker brons, mat nikkel en glanzend nikkel. Kies daarbij een passende glaskap in een kleur naar keuze, zoals opaal (wit), zachtgeel, marmer, blauw of rood. Stel zo naar wens een plafondspot samen.

Verschillende lampen met spots zijn geschikt voor zowel plafondmontage als voor wandmontage. Deze informatie is in de beschrijving te vinden.

 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-