Prijs moet vallen tussen

T-Hanglampen

Lichtbalk 2 Lichts

Lichtbalk 2 Lichts

€ 341,50
10 variaties
T-Hanglamp Flora

T-Hanglamp Flora

€ 695,-
8 variaties
T-Hanglamp Jugendstil Fluitekruid

T-Hanglamp Jugendstil Fluitekruid

€ 466,-
2 variaties
T-lamp 3 lichts Jugendstil

T-lamp 3 lichts Jugendstil

€ 940,-
24 variaties
3 x Tiffany Lovely Flower White aan plafondbalk

3 x Tiffany Lovely Flower White aan plafondbalk

€ 440,-
3 x Tiffany Roundabout Small aan plafondbalk

3 x Tiffany Roundabout Small aan plafondbalk

€ 410,-
T-lamp 7 lichts

T-lamp 7 lichts

€ 1.850,-

's Ochtends het ontbijt, daarna werken achter de laptop, 's middags lunch en een kop thee, 's avonds dineren en daarna wat lezen of een spelletje: rond de eettafel gebeurt gedurende de dag van alles. In landelijke interieurs is de eettafel vaak de belangrijkste plek in huis. Het is een plek van gezellig samenzijn. Goede verlichting is hierbij een must. T-hanglampen zijn ideale lampen voor boven de eettafel of leestafel.

Veel licht, over vrijwel de gehele lengte van een tafel: dat is het grote voordeel van de T-hanglamp. Bovendien biedt de T-hanglamp uitkomst wanneer het aansluitpunt boven de tafel niet juist gepland is. De naam van de lamp is afgeleid van de vorm van het armatuur die op een omgekeerde T lijkt.

Natuurlijk is het mogelijk om meerdere enkele hanglampen boven een tafel te hangen, maar voor een T-hanglamp heb je slechts één aansluitpunt nodig. Doordat de breedte van de lamp wordt de tafel over de hele lengte verlicht. Dit is prettig tijdens het eten, lezen, werken, tafelen of tijdens het spelen van een gezelschapsspelletje. Er zijn T-hanglampen met 2, 3, 4, 5, 6 of zelfs 7 lichtbronnen. Ook zijn er stamtafellampen met één lange lampenkap, bijvoorbeeld de sfeervolle Tiffany stamtafellampen.

Naast de diversiteit in formaten is er ook grote variëteit in stijlen: landelijk stoer, landelijk klassiek, landelijke chic, landelijk modern of landelijk nostalgisch. Kijk rond in de collectie T-hanglampen en zie de mogelijkheden voor een eettafellamp, passend bij uw landelijke interieur. De armaturen kunnen strak en recht zijn, maar ook gebogen, wat een frivolere uitstraling geeft. Er is keuze uit verschillende materialen voor armatuur en glaskappen. Zoals opaal, marmer of lichtgeel voor de glaskappen en glanzend messing, oud messing/honingkleur, donker brons, glanzend nikkel en mat nikkel voor het armatuur. Ook zijn er diverse landelijke T-hanglampen met linnen kappen voor een warme uitstraling.

T-hanglampen kunnen thuis boven een lange eettafel gehangen worden, maar ook in een hotel, restaurant of café. Daar is de lamp ideaal voor boven de leestafel, biljarttafel of bar. Een stamtafellamp is tijdloos en een directe sfeermaker!

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-