Landelijke lampen

27 mei 2013 10:11
Stoer, robuust, puur en authentiek: landelijke lampen stralen karakter uit. Wie een landelijke lamp in het interieur opneemt, gaat voor tijdloze en basic verlichting. Een keuze die nooit zal vervelen.

Landelijk & industrieel

Heldere lijnen, afgewisseld met decoratieve elementen zoals vleugelbouten en klemmen geven landelijke lampen een industriële look. De industrielampen van Landelijke Stijl Webwinkel ogen als authentieke, originele scheepslampen en fabriekslampen, maar zijn gemaakt volgens de (veiligheids)eisen en behoeften van nu. Landelijke Stijl Webwinkel heeft diverse hanglampen en vloerlampen in het assortiment die geïnspireerd zijn op oude scheepswerven, authentieke fabriekjes en historische pakhuizen. De maritieme invloed is ook nadrukkelijk aanwezig. Hanglamp Harbour doet denken aan een nostalgische haven. Ook de staande lamp Zeevaarder doet denken aan schepen en zeeën. Helemaal indrukwekkend is de zinken lampenkap van hanglamp Pakhuis.

Landelijk & natuurlijk

Daarnaast zijn er in de collectie van Landelijke Stijl Webwinkel landelijke lampen geïnspireerd op natuurlijke elementen. Tafellamp Bosrijk en tafellamp Loofbos hebben een onwijs leuke hout look. Haal met deze landelijke tafellamp de natuur naar binnen. Daarnaast heeft Landelijke Stijl Webwinkel tafellamp Derby in de collectie. Deze lamp heeft schitterende details van leer en past uitstekend in een landelijk chic of landelijk sportief interieur. 

Collectie

Landelijke Stijl Webwinkel heeft een overzichtelijk én divers assortiment landelijke, industriële lampen. Hanglampen, zoals Studio Style, Jacht, Industrie en Arsenaal, maar ook staande lampen zoals staande lamp Sterrenkijker. Ook in de categorie Buitenlampen kunnen liefhebbers van landelijk industriële lampen hun hart ophalen. Kijk rond en vind dé perfecte industriële lamp voor in een landelijk & stoer, landelijk & natuurlijk of landelijk & chic interieur.

Kijk voor alle landelijke verlichting bij de categorie Verlichting.