Fijn textiel van katoen

15 mei 2013 15:37
Bij Landelijke Stijl Webwinkel is een ruime collectie textiel verkrijgbaar voor in de keuken, slaapkamer en woonkamer. Bedspreien, theedoeken, tafelkleden, kussens, broodmandjes en nog veel meer. Veelal gemaakt van 100% katoen.

Katoen

Katoen is een natuurlijke vezel en is afkomstig van de katoenplant. Textiel wordt veelal vervaardigd van katoen vanwege de prettige eigenschappen, waaronder: luchtdoorlatend, sterk, slijtvast, goed wasbaar en vochtabsorberend. Bovendien voelt katoen zacht en prettig aan. Dit is wel zo fijn bij een bedsprei of kussen. Bij keukentextiel is het vooral belangrijk dat het materiaal slijtvast en goed wasbaar is. Daarom is al het keukentextiel bij Landelijke Stijl Webwinkel gemaakt van 100% katoen en wasbaar op 40 graden.

Keukentextiel

Voor in de keuken zijn er mooie textielseries verkrijgbaar. Deze collecties zorgen ervoor dat alles, van theedoek tot tafelkleed, helemaal in stijl is. De serie Kippenparade roept de sfeer van het boerderijleven op, terwijl de serie Amore zorgt voor een romantische setting. Kijk bij de categorieën Schortjes, Tafelkleden en Diversen binnen de categorie Textiel voor alle keukentextiel. Maak de landelijke stijl in de keuken tot in de puntjes compleet!

Bedtextiel

Niets is zo heerlijk als wegdromen of wegmijmeren op een zacht bed met een dromerig bedsprei. Doorgestikte quilts met lieflijke bloempatronen zorgen voor een huiselijke sfeer, alsof je in een cottage op het Engelse platteland woont. De zachte, bijpassende katoenen kussens maken het rustieke plaatje compleet. Maak van de slaapkamer een fijn vertrek om in terug te trekken en tot rust te komen. Alle bedtextiel is de te vinden onder Spreien in de categorie Textiel.

Sierkussens

Val zacht neer op een bank met fijne, katoenen kussens en pak een boek of tijdschrift erbij voor een paar uurtjes lekker ontspannen. Een pot thee mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Bij Landelijke Stijl Webwinkel zijn prachtige kussens verkrijgbaar in landelijke stijl. Heerlijk om tegenaan te zitten en leuk om naar te kijken. Bovendien is het met sierkussens makkelijk om het interieur een andere look te geven: wissel zo nu en dan van hoes en het interieur is weer als nieuw! Kijk bij Kussens in de categorie Textiel voor alle sierkussens.