Entree en tuin in landelijke stijl

3 april 2013 9:26
Voorjaar betekent langer licht, warmere temperaturen en buiten leven. Een goed moment om eens te kijken naar de belangrijke buitenkant van het huis: de entree en de tuin. Bij Landelijke Stijl Webwinkel zijn de mooiste, landelijke buitendecoraties verkrijgbaar voor tuin en entree.

Rustieke brievenbus

De landelijke sfeer begint al bij de oprit van een huis, de voortuin of de voordeur. Een rustieke brievenbus, bestand tegen weer en wind, is voor wie landelijk woont onmisbaar. Bij Landelijke Stijl Webwinkel zijn mooie ijzeren brievenbussen verkrijgbaar met een nostalgisch tintje. Deze brievenbussen lijken zo van een brocante markt te komen. Echter, ze zijn gloednieuw en voldoen aan de moderne eisen, zoals een weerbestendig slot van nikkel. Kijk bij Brievenbussen/Entree onder de categorie Buitendecoratie voor alle landelijke brievenbussen of brocante brievenbussen.

Warm entree

Eenmaal bij de voordeur aangekomen zijn er meerdere elementen die aandacht nodig hebben: een sfeervolle deurmat en een goede bel. Gaat u voor een klassieke gietijzeren deurmat of een kokos deurmat met een landelijke afbeelding, zoals een buxushofje, fruit of paarden? Kies een deurmat die past bij de landelijke stijl van het interieur. Zo wordt het huis een mooi geheel van bij elkaar passende elementen. Afwisseling in materialen, zoals ijzer, rotan en steen, zorgt voor een nonchalant effect. Landelijke deurbellen, nostalgische deurkloppers en leuke windorgels van ijzer zijn te vinden in de categorie Deurbellen en kloppers onder de categorie Buitendecoratie.

Landelijke en natuurlijke tuin

Een landelijke tuin kenmerkt zich door veel flora en fauna en natuurlijke materiaalkeuze. Een grote stenen bloempot bijvoorbeeld is tijdloos, stoer en zorgt direct voor een rustieke sfeer. Sculpturen in de vorm van dieren creĆ«ren 'levendigheid'. Landelijke Stijl Webwinkel heeft prachtige sculpturen in de collectie die geschikt zijn voor buiten. Vogels komen graag in weelderige, landelijke tuinen. Zorg dus voor een mooi vogelbadĀ en een vogelhuisje dat bescherming biedt tegen zon en regen. Kijk bij de categorie Tuinaccessoires voor alle landelijke tuindecoraties.

Met deze tips is het decoreren van een landelijke entree en een landelijke tuin een leuke en gemakkelijke taak. Het resultaat is een sfeervolle landelijke woning, waar niemand voorbij zal gaan zonder te kijken.