Verras je vader en kies uit één van de cadeautjes

4 juni 2019 11:50
Zondag 16 juni is het Vaderdag. De uitgelezen kans om je (schoon)vader of een bijzondere man in je leven, eens goed in de watten te leggen. Maar denk ook aan jezelf! Bij Landelijke Stijl Webwinkel kun je tot en met 16 juni een cadeau uitkiezen bij besteding van 100,- euro.

Boek, sculptuur of lamp? 

Natuurliefhebbers verras je met een sculptuur. Welk plekje je er ook voor uitkiest, het wordt opgefleurd. Het bronzen sculptuur van een weidevogel kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Extra handig! Een praktisch cadeau dat er ook nog eens mooi uitziet, zal ook het vaderhart veroveren. Kijk bijvoorbeeld naar de iPad- en Kookboekstandaard Bamboo die helpt bij het koken en de keuken siert. Neem ook een kijkje op de pagina met cadeautips om nog meer inspiratie op te doen. 

 Sculptuur Kleine Ooievaar iPad-/Kookboekstandaard Bamboo   La Lampe Gras Breaulamp/Tafellamp Hugo

Sculptuur Kleine Ooievaar, iPad-/Kookboekstandaard Bamboo, La Lampe Gras Bureaulamp/Tafellamp Hugo.  

Speciale actie

Alhoewel het altijd een goed idee is om je vader of een andere belangrijke man in je leven te verwennen, geeft Landelijke Stijl Webwinkel je de doorslaggevende reden met een speciale kortingsactie. Bestel je voor €100,- euro of meer? Dan mag je op de speciale actiepagina één van de artikelen uitkiezen. Zo werkt de actie:

1.      Bestel voor €100,- euro aan producten

2.      Kies één van de cadeautjes uit de speciale categorie

3.      Vul bij het bestellen de couponcode Vaderdag2019 in

4.      Noteer in het opmerkingsveld voor welk cadeau je kiest

De actie is geldig tot en met zondag 16 juni 2019 en zolang de voorraad strekt. Landelijke Stijl Webwinkel wenst je veel geefplezier!