Alles voor een heerlijk lentehuis

11 april 2019 11:00
Of je nu gaat wandelen, een brunch organiseert of eieren gaat zoeken met de (klein)kinderen, met de producten van Landelijke Stijl Webwinkel is één ding zeker. Het wordt een heerlijk Paasweekend!

In een nieuw jasje 

Haal de lente in huis door middel van nieuw, fris behang in subtiele kleuren. Denk aan het sierlijke behang Parkland, met ranke takken en vogelfiguren op subtiele pasteltinten. 

Kijk ook eens naar kleurige accessoires zoals sierkussens en hanglampen om het hele jaar door een lentegevoel te cree√ęren. Bloemen, dieren en bladeren zijn veel terug te zien in de artikelen. Ga voor zonnig geel, fris groen of warm lila!

Gezellige (Paas)ontbijttafel 

Op zondag 21 en maandag 22 april is het Pasen. Tijd voor jezelf en tijd voor elkaar! Een Paasontbijt of -brunch wordt nog sfeervoller aan een vrolijke en bontgekleurd gedekte tafel. Bij Antiek Stijl Webwinkel vind je de mooiste tafelartikelen. Een nostalgische theepot in kenmerkend Delfts blauw of met subtiele roosjes, placemats in Art Nouveau stijl en een Brooddoos voor verse paasbroodjes: maak er iets gezelligs van!