Uitkijken naar het voorjaar

15 februari 2019 6:00
Langzaamaan ontluikt de natuur, er breekt een nieuw seizoen aan! Bij Landelijke Stijl Webwinkel kijken we vast uit naar het voorjaar met de mooiste artikelen. Lees mee voor een dosis wooninspiratie!

Vrolijke kleuren

In de winter zijn rijke materialen en diepe, warme kleuren prachtig in het interieur. In het voorjaar mogen daar frisse kleuren aan toegevoegd worden! Zachte pasteltinten in accessoires zoals kussenslopen, sculpturen en vazen geven direct een nieuw gezicht aan een kamer. Denk ook eens aan een behang met een natuurlijke print, zoals behang Birch Cork.

Pracht aan de wand

Wand- en vloerkleden zijn terug van nooit écht weg geweest. Kleden geven namelijk een prachtig effect aan een kamer en zijn tegelijkertijd een stijlkeuze! Kies voor een kleed met een landelijke stijl. Bijvoorbeeld het wandkleed Japanese Bridge, naar het werk van Claude Monet.

Wandkleed Boom GracieusKussen Garlic Flower La Lampe Gras Wandlamp/Spot Groot Brigitte

1. Wandkleed Boom Gracieus, 2. Kussen Garlic Flower, 3. La Lampe Gras Wandlamp/Spot Groot Brigitte

Een voorjaarswandeling

De opmars naar de lente brengt wisselende temperaturen met zich mee. Op een zonnige dag kan er in de landelijke omgeving van Leerdam heerlijk gewandeld worden. Combineer een bezoek aan de showroom met een ontdekking door het landschap. U bent van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur op afspraak van harte welkom!

Sfeerafbeelding.