Voorbereid op lenteregen

19 maart 2013 12:06
Maart roert zijn staart. Wanneer de zon had moeten schijnen, regende of sneeuwde het. Hoewel de meteorologische lente al begonnen is, gaat de paraplu nog steevast mee de tas in. Een goede reden om de hal in landelijke stijl aan te kleden, goed voorbereid op lenteregen en -sneeuw.

Landelijke kapstokken

Tijd voor een nieuwe kapstok met eindelijk genoeg ruimte voor alle jassen én een die mooi is om te zien. Landelijke Stijl Webwinkel heeft diverse landelijke kapstokken in het assortiment. Staande kapstokken, wandkapstokken, haakjes, met of zonder spiegel, houten kapstokken of ijzeren kapstokken. Alle kapstokken stralen landelijkheid uit, waardoor de hal een sfeervolle entree wordt.

Opbergmanden

Berg losse accessoires, zoals sjaaltjes, hoeden en petten op in mooie rotan manden of koffers. Een nette en decoratieve oplossing voor losslingerende spullen en een mooi begin van een opgeruimd voorjaar. Rotan past bovendien heel goed binnen de landelijke stijl door het natuurlijke en rustieke karakter van het materiaal.

Vrolijke paraplu's

Zoals eerder beschreven doen de wolken hun best alle bloemen, planten en bomen van water te voorzien. Dus zit er maar één ding op: met een vrolijke, landelijke paraplu de regen trotseren. Bij Landelijke Stijl Webwinkel is er keuze uit de leukste paraplu's. Een lieve bloemetjesparaplu in verschillende zachte tinten of een vrolijke stippenparaplu in vier prachtige kleuren én voor een aardige prijs. Kies een mooie paraplu uit voor uzelf en voorzie gelijk dochter, moeder, zus, oma of vriendin van een leuk exemplaar.

Handige paraplubakken

Wind en weer getrotseerd om thuis te komen? Natte paraplu's kunnen opgeborgen worden in een sierlijke paraplubak of paraplumand. Klassiek, brocante, rustiek of landelijk modern: in elke stijl heeft Landelijke Stijl Webwinkel een paraplubak in de collectie.

Kijk bij Kapstokken onder de categorie Woondecoraties voor alle kapstokken, haakjes en paraplubakken.