Verwen een geliefde op Valentijnsdag!

22 januari 2019 16:10
Donderdag 14 februari is het Valentijnsdag. Dé uitgelezen kans om met geliefden tijd door te brengen, bijvoorbeeld door een fijne wandeling te maken of samen iets speciaals te koken. Elkaar verrassen kan zo simpel zijn! Een cadeautje, klein of groot, maakt het compleet...

Geïnspireerd door de natuur

Veel moois is terug te herleiden naar de natuur. In een landelijk ingericht huis is een cadeautje in het teken van zinderende klaprozen, een favoriet dier of een bloeiend bloemenveld dan ook de perfecte manier om de liefde mee te tonen. Nog een pluspunt is dat het natuurschoon op een vaas, als sculptuur of verwerkt in een wandkleed, voor altijd mooi blijft!

Met een eigen twist

Een persoonlijk cadeautje is altijd een goed idee. Een decoratieve fotolijst met daarin een dierbare herinnering (of een kaart met de belofte deze snel te maken!), of een zelfgekozen sieraad in de stijl van de ontvanger, vieren de liefde op een speciale manier. Een creatieve inpakmethode door het gebruik van een prachtig sieradendoosje of een houten doosje, maakt het compleet. 

De mooiste cadeautjes voor Valentijn

V.l.n.r. Houten Doosje Eekhoorn, Handtas Rondeau Fleurs, Wandtapijt Desiree, Celtic Knot Oorbellen, Kandelaar Paarlemoer en Sculptuur Set van 2 Olifanten. 

Voor nog meer inspiratie kijkt u op de Valentijnspagina