Alles voor het nieuwe woonjaar

3 januari 2019 10:40
Afgelopen jaar hebben wij met veel plezier de mooiste producten voor u uitgekozen, verpakt en verzonden. Dat hopen wij in 2019 natuurlijk weer te mogen doen! Een nieuw jaar betekent een frisse start en dé uitgelezen kans om het interieur onder handen te nemen.

Woontrends

Alhoewel wonen in landelijke stijl tijdloos is, zijn er altijd trends en tendensen te ontdekken en toe te passen op de woonstijl. Zo zijn vloer- en wandkleden in allerlei kleuren in 2019 niet weg te denken uit het interieur: warm en sfeervol. Duurzaamheid blijft een belangrijk aspect dat binnen een landelijke woonstijl erg belangrijk is. We zien dit onder andere terug in natuurlijke materialen zoals hout en rotan.  

Bamboe Opvouwbaar Boekenkastje, Wandtapijt Bloemstilleven, Badkamerset Marrakech, Kussen Zwart Chevrefeuille

Kom langs in de showroom

In onze stijlvolle showroom in Leerdam (gelegen in een prachtig landelijk gebied) bent u van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur op afspraak van harte welkom. Plof neer op één van de mooie en unieke meubelen, struin door de meters vol lampenkappen en sculpturen, ‘aai’ de mooiste wandkleden en verbaast u zich over de pracht aan sieraden!

We verwelkomen u graag!

Onze showroom in Leerdam