Breng het nieuwe seizoen naar binnen

10 september 2018 12:32
De astronomische herfst is begonnen. Een ander seizoen kan de uitgelezen kans zijn om veranderingen door te voeren. In uw interieur, bijvoorbeeld!

De herfst heeft iets magisch: de bladeren dwarrelen van de bomen en maken plaats voor nieuw leven. Een frisse start, een nieuw begin. 

Kleur en sculptuur

Het najaar is hét seizoen om erop uit te gaan voor een lange boswandeling. Struinen door de knisperende bladeren, een diepe teug lucht inademen voor die typische herfstlucht: heerlijk. Maar haal buiten ook vooral naar binnen door uw interieur aan te passen op het prachtige palet aan kleuren en verschijnselen die het seizoen bieden. Bordeauxrood, okergeel, oranjebruin, donkergroen… Er is zoveel moois! Bij Landelijke Stijl Webwinkel zijn tal van producten te vinden die geïnspireerd zijn door de natuur, voor liefhebbers van landelijk wonen. Middels blad- en diervormen, motieven of materialen.

Banker Groen  Sculptuur Egel Klok Tea-riffic

Binnenshuis

Een gedurfde keuze voor het nieuwe seizoen maakt u met nieuw behang aan de wand. Daarmee wordt direct een statement gemaakt. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar het behang Augustine in de ingetogen herfstkleur bruin met gouden details. Zonder behang toch een compleet ander woonbeeld schetsen? Dat kan door middel van een van de bijzondere landelijke wandkleden. Tip: breng een leuke knipoog aan in uw inrichting door op een opgemaakte herfsttafel of tussen het groen een bronzen dierensculptuur neer te zetten!

 Behang Augustine Bruin  Detail wandkleed In Your Light Green  Oranje Bolvaas Bubble 

Bekijk alle herfstartikelen op de speciale pagina.