Moederdag: 13 mei

23 april 2018 10:00
Zet moeders en oma's in het zonnetje op zondag 13 mei: Moederdag. Verras haar met een heerlijk ontbijt op bed en natuurlijk met een prachtig cadeau.

Zondag 13 mei

Noteer zondag 13 mei 2018 alvast in uw agenda, want dan is het Moederdag! Dé dag om moeder te verrassen met een mooi cadeau van Landelijke Stijl Webwinkel. Cadeaus in landelijke stijl vallen bij iedere moeder in de smaak, want er is veel diversiteit: basic, stoer, lieflijk, natuurlijk, rustiek, brocante. In elke stijl en elk budget is een prachtig cadeau te vinden. 

Van sieraad tot sculptuur

Een paar oorbellen, een mooi collier, een sierlijke bloemenvaas of een leuk fotoalbum: enkele voorbeelden van een perfect Moederdag cadeau. Ook een theelichthouder of sculptuur is vaak een succesvol cadeau. Op deze pagina vindt u een selectie, maar Landelijke Stijl Webwinkel biedt uiteraard nog veel meer mooie cadeaus voor moeders en niet te vergeten: oma's. Vind het perfecte cadeau voor de moeder die van landelijk wonen houdt. 

Van wonen tot koken & bakken

Landelijke woonaccessoires of ijzeren keukenaccessoires: er is ruime keuze. Kiest u dit jaar voor praktisch of puur decoratief? In ieder geval zijn alle cadeaus van Landelijke Stijl Webwinkel een lust voor het oog en altijd decoratief en sfeervol. Maak er op 13 mei een feestelijke Moederdag van. Kijk ook in de speciale Moederdag categorie. 

Multi-Fotolijst Shabby-Chic Collier AmourSet van 2 Glazen Windlichten Ocean Dream

 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-