Nieuwe decoraties: Tiffany & Vlinders

17 februari 2017 16:21
Er zijn weer mooie, nieuwe artikelen toegevoegd aan de webshop! Theelichtjes, een vaas en een spiegel met romantische motieven en gouden details. Prachtige sfeermakers in je interieur.

Kunstzinnige theelichtjes

Een trotse pauw en romantische papegaaien in Tiffany stijl, de gracieuze amandelbloesem van Vincent van Gogh: aantal mooie en bijzondere theelichtjes zijn toegevoegd aan de collectie. Deze luxe theelichtjes of windlichtjes zijn gemaakt van glas en gedecoreerd met de mooiste motieven van bekende kunstenaars. Het theelichtje met de prachtige pauw is gemaakt naar de kunst van Louis Comfort Tiffany. De ‘glas-in-lood’ sfeer is op elegante wijze verwerkt in het theelichtje. De kenmerkende blauw, paars, groen en geel komen prachtig tot hun recht als het licht door het windlichtje schijnt. Extra fonkelend wordt het door de echt gouden details. In diezelfde Tiffany stijl is ook een theelichtje met papegaaien nieuw binnengekomen. Een romantisch en exotisch sfeerlicht. Ook het theelichtje met daarop de amandelbloesem van Vincent van Gogh schittert door de gouden details en de warme, gouden tint waarop de sprankelende boom is afgebeeld. Kijk bij de kandelaren om alle windlichtjes te zien.

Theelicht Tiffany Pauw Theelicht Amandelbloesem Goud Theelicht Tiffany Papegaaien

Golden Butterflies

We krijgen geen genoeg van vlinders! Ze geven een fleurig en zomers gevoel en je wordt er vrolijk van. Twee mooie nieuwe glazen artikelen met het thema vlinders zijn niet binnengekomen. Een stijlvol, luxe theelichtje van glas met een taupe tint waarop dartelende vlinders te zien zijn. Natuurlijk mogen ook hier de echt gouden details niet ontbreken. Passend bij het theelichtje met de vlinders tussen goud is ook een wondermooie mondgeblazen vaas aan de collectie toegevoegd. Een schitterende, luxe glazen vaas in wit en taupe tinten met fladderende vlinders. De gouden decoraties laten de vaas blinken. Dit is een prachtige vaas voor een mooi (veld)boeket. Laat het voorjaar maar beginnen!

Vaas Butterflies Detail Vaas Butterflies Theelicht Golden Butterflies Grey

Nieuwe ‘Tiffany’ spiegel

Het topstuk van de nieuwe collectie is de indrukwekkende ‘Tiffany’ spiegel van 60 x 60 cm met papegaaien. Deze spiegel is passend bij het glazen theelichtje of windlichtje met de papegaaien in Tiffany stijl. De romantische spiegel is gedecoreerd naar de glaskunst van Louis Comfort Tiffany (1848-1933). De kunstenaar en glasontwerper werd beroemd door zijn gebrandschilderd glas in Art Nouveau stijl. Het effect van glas-in-lood is ook in deze spiegel te zien. De papegaaien zijn afgebeeld in romantische omgeving tussen bloemen in warme tinten. De spiegel is gedecoreerd met echt goud, waardoor de spiegel in combinatie met de gouden lijst een luxueuze uitstraling krijgt. Klassiek is de gouden lijst.

Kortom: er is weer volop romantiek te vinden in de nieuwe woonaccessoires  van Landelijke Stijl Webwinkel. Zoek ook eens naar onze vele andere artikelen met pauwen, vlinders en Van Gogh en mix and match!

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-