Beeldjes

23 augustus 2016 16:26
Een beeldje of sculptuur is een ideale woondecoratie waarmee je makkelijk een plekje sfeervol in kunt richten. Landelijke Stijl Webwinkel heeft een gevarieerd aanbod sculptuurtjes: van ballerina's tot vogels en van porselein tot glas.

Porseleinen beeldjes & beelden van keramiek

Porseleinen beeldjes hebben een elegante uitstraling. Beeldjes van porselein zijn verfijnd, wat de elegante uitstraling natuurlijk versterkt. De onderwerpen zijn vaak passend bij dit verfijnde karakter. Denk bijvoorbeeld aan twee gracieuze ballerina’s of een zwoele dame. Keramiek heeft een authentieke uitstraling en is iets minder kwetsbaar dan porselein. Hierdoor krijg je mooie resultaten, zoals de keramieken vogel sculpturen laten zien. Porseleinen beeldjes kunnen op vele plekjes neergezet worden: op een nachtkastje, op de vensterbank, op een sidetable of in een kastje met een glazen deur.

Glazen beeldjes

Sculptuurtjes van glas zijn vaak betoverend mooi. Licht, luchtig en kunstzinnig. De collectie glassculpturen van Landelijke Stijl Webwinkel bestaat uit de mooiste vogeltjes en vlinders in de meest sprankelende kleuren. De vlinders en enkele vogels kunnen ook opgehangen worden. Dit staat extra leuk voor het raam. Wanneer het licht met het glas speelt, worden deze glazen beeldjes nog interessanter om naar te kijken.

Bronzen beeldjes

Sculpturen van brons zijn wat stoerder dan beeldjes van porselein en glas. Ze passen perfect in landelijke interieurs. Door de warme tint maken ze het interieur op subtiele wijze sfeervol. Er zijn vele bronzen sculpturen verkrijgbaar, in grote en kleine formaten. De natuur vormt de grootste inspiratiebron voor deze collectie. Poezen, libellen en vogels zijn vereeuwigd in dit mooie en tijdloze materiaal. Deze beelden zijn ook erg leuk voor in de tuin of op het balkon. Lief is de sculptuur ‘Wondering girl’. Deze verdient echt een ereplaatsje. Kijk gerust rond in de collectie bronzen sculpturen van Landelijke Stijl Webwinkel.

Geef een beeldje cadeau

Naast de hiervoor beschreven materialen zijn er ook nog vele andere beelden te kiezen, bijvoorbeeld van hout of poly resin. Hierdoor is een ontzettend leuke en gevarieerde collectie beeldjes in landelijke stijl ontstaan. Leuk om te geven en te krijgen! Een sculptuur is een ideaal cadeau voor een verjaardag, jubileum, huwelijk, nieuwe woning, etc. Er is altijd wel een plekje voor te vinden. Nostalgische beeldjes, vlinder beeldjes, poezen beeldjes en nog veel meer vind je bij Landelijke Stijl Webwinkel. Kijk snel in de categorie Sculpturen voor alle beeldjes.

Set van 2 Porseleinen Figuren Ballerina's Sculptuur Glazen Vlinder Assorti

Sculptuur Kleine Ooievaar Sculptuur Poezenplezier