Stoere cadeaus

10 mei 2016 11:10
Nu Moederdag achter ons ligt, is het volgende maand de beurt aan Vaderdag. Verras vader op zondag 19 juni met een stoer cadeau van Landelijke Stijl Webwinkel.

Eten & drinken

Wie denkt dat de Landelijke Stijl Webwinkel alleen moois voor dames biedt heeft het mis. Ook voor mannen zijn leuke cadeaus te vinden die tegelijkertijd ook erg goed passen in een interieur in landelijke stijl.  Deze stoere mannencadeaus mogen gezien worden. Met name voor kookliefhebbers zijn in de categorie Voor de keuken tal van goede Vaderdagcadeaus te vinden. Handige kook- en bakspullen met een mooie uitstraling, ideaal voor het bereiden van smakelijke gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een iPad- of kookboekstandaard, bamboe snijplanken of een notenkrakerset. Een scherpe messenset komt ook altijd van pas in de keuken. Vergeet je hem niet een ontbijtje op bed te serveren? De bamboe tray ‘Ontbijt op bed’ leent zich hier uitstekend voor. Ook voor de wijnliefhebbende pa zijn mooie accessoires te vinden, zoals een kurkentrekker of een decanteerset. Is de man niet zo’n kookliefhebber, maar wel een barbecueliefhebber, dan biedt de categorie Barbecueën volop cadeaus.

Mooie cadeaus

Naast de vele cadeautjes op het gebied van koken, eten en drinken biedt Landelijke Stijl Webwinkel nog meer toepasselijke, stoere cadeaus voor Vaderdag. Cadeaus die mooi zijn om te zien en soms ook een praktisch nut hebben. Bronzen beelden passen door hun stoere kleur en robuuste uitstraling zeer goed in en om een landelijke woning. Houd pa van zijn tuin? Deze beelden zijn ook ideaal ter verfraaiing van de tuin. Tip: deze bronzen deurstopper is handig én mooi om te zien: een ideaal cadeautje voor Vaderdag. Je vindt de bronzen beelden in de categorie Sculpturen, onder de categorie Cadeaus. Natuurlijk nog meer cadeaus zijn in deze categorie te vinden. Geef bijvoorbeeld een leuke foto van jou en je vader in een mooi fotolijstje of een prachtige verjaardagskalender, een handig notitieboek met een kunstwerk of een stijlvolle presse-papier. Tot slot vind je in de categorie Woondecoraties hele leuke klokken en wekkers. Ook hier zeker weten is een passend Vaderdagcadeautje te vinden, zoals de gave Vespa wekker. In de categorie Vaderdag hebben we een selectie gemaakt met cadeautips, dus vergeet ook niet om deze categorie te bekijken. 

iPad- / Kookboekstandaard Bamboo Vespa Wekker/Alarmklok Retro Zwart

Deurstopper DogBamboe Notenkrakerset Ovaal