Moederdag

2 april 2014 14:59
Waar kun je beter terecht voor een moederdagcadeau dan bij Landelijke Stijl Webwinkel? Hier zijn online de mooiste cadeaus te vinden om moeder gelukkig mee te maken. Geen idee wat te kiezen? Landelijke Stijl Webwinkel helpt je graag op weg met deze top 5 moederdagcadeaus.

1. Ontbijt op bed

Een klassieker die nooit verveelt: het ontbijt op bed. Zorgzaam en met liefde bereid. Een gekookt eitje, een warme croissant, een glaasje jus d'orange en een heerlijk geurend kopje koffie of thee behoren tot de minimale basis. Vergeet vooral niet het ontbijt aan te kleden met lieve details, zoals een vaasje met een bloemetje. Voor een ontbijt op bed heb je natuurlijk de juiste accessoires nodig, bijvoorbeeld het speciale Bamboe dienblad dat gemakkelijk over de schoot geplaatst kan worden. Nog meer accessoires om een ontbijt op bed te serveren zijn te vinden in de categorie Huishoudelijke artikelen.

2. Tuinaccessoire

Nu de lente is begonnen is het weer tijd om heerlijk in de tuin bezig te zijn of lekker te luieren in de zon. Is jouw moeder een tuinfanaat? Verras haar dan met een landelijke tuinaccessoire. Voor de tuinierster zijn handige accessoires verkrijgbaar, zoals een tuiniersetje dat ook nog eens heel decoratief staat. Ook zijn er handige mandjes op tuinierspulletjes in te bewaren of zelfgeplukt fruit in te verzamelen. Voor de zonaanbidster zijn er mooie tuinsculpturen verkrijgbaar die het verblijf in de tuin tot een waar genot maken. Kijk in de categorie Buitendecoraties voor alle landelijke tuinaccessoires.

3. Vaas of schaal

Een bosje bloemen staat het allermooiste in een vaas van Landelijke Stijl Webwinkel. In de categorie Vazen en Schalen slaag je zeker voor een moederdagcadeau. In deze categorie zijn de mooiste vazen en schalen verkrijgbaar. Natuurlijke vormen en aardse tinten voeren de boventoon. Verras moeder bijvoorbeeld met een keramieken vaas of een een bladvormige schaal.

4. Sieraad

Een sieraad is een tijdloos moederdagcadeau. Geef haar een ring, collier, broche, armband, horloge of een paar oorbellen cadeau. In de lente zijn sieraden in natuurlijke vormen en lentekleuren zeer gelief. Paars, blauw, geel en groen zorgen voor een opgewekt lentegevoel. Kijk bijvoorbeeld eens naar Collier Purperbloem en Broche Serpentina Natuurlijk zijn er nog veel meer sieraden te kiezen, binnen elk budget. Kijk in de categorie Sieraden voor de gehele collectie.

5. Luxe koffiekop- en schotel

Met een goede kop koffie of thee maak je menig moeder blij. Verras haar met een eigen luxe koffiekop- en schotel met artistiek dessin of vrolijk bloemetjesmotief. Bij Landelijke Stijl zijn diverse koffieset verkrijgbaar van, zoals koffiekop en –schotel Klaproos. Daarnaast zijn er ook luxe porseleinen sets verkrijgbaar, bestaande uit een koffiekop en langwerpige schotel, waarop ruimte is voor een gebakje, koekje, bonbons of een petitfour. Er is keuze uit de volgende uitvoeringen: Het Artiestenhuis, De Geboorte van Venus en de Schepping van Adam. Kijk in de categorie Huishoudelijke artikelen voor nog meer landelijke cadeauserviezen.

Broche Serpentina  Bamboe dienblad    Tuinset Jardin