Opgeruimd staat netjes!

9 december 2013 12:11
Nu de feestdagen eraan komen is het wel zo fijn om een opgeruimd huis te hebben. Voor jezelf, maar ook voor de visite. Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd gevoel. Bij Landelijke Stijl Webwinkel is alles te vinden wat nodig is om het huis opgeruimd te krijgen. Kapstokken, opbergmanden, koffers, lectuurmanden, decoratieve opbergdoosjes en nog veel meer.

Opgeruimde hal

De hal is de eerste ruimte die men ziet bij binnenkomst en vaak ook een van de kleinere ruimtes van het huis. Reden genoeg dus om de hal of gang op een sfeervolle manier op te ruimen. Een aantal items zijn hiervoor een must: een kapstok, paraplubak en opbergmanden. Bij Landelijke Stijl Webwinkel vindt men diverse kapstokken in verschillende formaten. Staande kapstokken, wandkapstokken of enkele haakjes. Landelijke kapstokken in de vorm van hertengeweien passen heel mooi in een landelijk en rustiek interieur. Landelijke kapstokjes met leuke details zoals fotolijstjes, roosjes of kippenfiguren. Of ga voor een grote kapstok met spiegel: mooi én handig. Bij een natte en vieze hal is niemand gebaat. Zorg dus voor een fraaite deurmat, laarzenstandaard en paraplumand. Losse spullen in de hal, zoals sjaals, handschoenen, mutsen, petten en hoeden kunnen op sfeervolle wijze worden opgeruimd in fraaie rotan koffers of manden. Zo wordt opruimen nog leuk! Kapstokken en parpaplumanden zijn te vinden in de categorie Kapstokken.

Opgeruimde woonkamer

Opbergmanden en lectuurhouders komen goed van pas in de woonkamer. Bij Landelijke Stijl Webwinkel zijn opbergmanden verkrijgbaar die tevens zeer decoratief zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de rotan koffers, voorzien van leren riempjes of de cognac lederen lectuurtas. In de manden kunnen losse spullen worden opgeborgen, zoals rondslingerend speelgoed. Kleinere spulletjes kunnen worden opgeborgen in decoratieve doosjes. Ook handtassen kunnen dienst doen als opbergmogelijkheid. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Handtas Design Nathalie van vilt. Warm, sfeervol en praktisch. In de categorie Opbergen zijn alle opbergmanden en -mogelijkheden in landelijke stijl te vinden.

Opgeruimde keuken

In de keuken kan op een prettige manier gewerkt worden als de ruimte opgeruimd is. Dit kan met een handig metalen keukenrek, zoals keukenrek Kookkunst of wandrek Normandië. Kleine, losse prulletjes kunnen stijlvol worden opgeborgen in een etagère, zoals etagère Verzameling. Tip: ook leuk voor in de hal voor het opbergen van sleutelbossen. Kijk voor nog meer handig keukenaccessoires in de categorie Huishoudelijke artikelen.

Opgeruimde slaapkamer

In de slaapkamer zijn kapstokken en/of een dressboy zeer handig en bovendien heel chic. Het is dé manier om rondslingerende kleding netjes op te bergen. Sieraden worden veilig en stofvrij opgeborgen in een van de elegante sieradendoosjes van Landelijke Stijl Webwinkel. Dekens en dekbedden kunnen stijlvol worden opgeborgen in grote rotan koffers. Kijk voor alle opbergmogelijkheden in de categorie Opbergen.

Opgeruimde badkamer en wc

Wanneer u visite heeft is het van belang dat de wc schoon en opgeruimd is. Door middel van rieten mandjes kunnen gastendoekjes en hygiëne artikelen netjes opgeborgen worden. Vergeet ook vooral een prullenbakje niet! Ook in de badkamer is het vanuit hygienisch oogpunt gezien belangrijk om de ruimte ogeruimd te houden. Kleine accessoires kunnen hierbij al enorm helpen, zoals zeepschaaltjes en tandenborstelhouders, maar ook grote opbergers zoals landelijke wasmanden. Nog meer opbergmogelijkheden zijn te vinden in de categorie Voor toilet en badkamer.