Dierendag

30 september 2013 16:14
Op vrijdag 4 oktober is het Werelddierendag en dat betekent dat dieren in het zonnetje gezet horen te worden. Hond, kat, koe, varken, kip, konijn en alle andere dieren verdienen op deze dag extra aandacht. Voor huisdieren zijn bij Landelijke Stijl Webwinkel stijlvolle honden- en kattenaccessoires verkrijgbaar.

Werelddierendag

In 1929, tijdens een internationaal congres van verenigingen voor bescherming van dieren in Wenen werd besloten dat op 4 oktober Dierendag gevierd moest worden. Het belang van Dierendag is mensen te laten weten dat dieren rechten hebben en beschermd dienen te worden. Om niet alleen huisdieren te verwennen, maar om álle dieren te helpen doen steeds meer mensen mee met Eet Geen Dieren Dag en eten op 4 oktober geen vlees en vis.

Hond en kat

Op Dierendag worden huisdieren vaak extra verwend met een lekker hapje of nieuw speeltje. Maar misschien is het eens tijd voor een mooie, nieuwe slaapplek of stijlvolle voederbak? Bij Landelijke Stijl Webwinkel is een fraaie hondensofa verkrijgbaar. Deze mag zeker gezien worden in het interieur! Daarnaast is voor honden ook nog een prachtige gietijzeren drink- en voerbak verkrijgbaar. Dit is een schitterend cadeau voor uw trouwe huisdier. Liever een aluminium voerbak? Kijk dan eens naar de grappig voederbak Terry. De kat in stijl vervoeren kan nu met de poezenmand Cocon. Zoals de naam al aangeeft, kan deze mand ook uitstekend dienen als slaapplek.

Dieren in het interieur

Wie in de Landelijke Stijl Webwinkel rondneust heeft vast al gezien dat er vele leuke woonaccessoires in de vorm van dieren verkrijgbaar zijn. Sculpturen in de vorm van poezen en honden, tafellinnen met kippen erop, een sierkussen met een koe, sieraden met paardenfiguren, kandelaren en kapstokken in de vorm van herten(geweien) en vlinders overal. Topstuk is het prachtige wandkleed/tapijt/tafelkleed De Levende Natuur met een scala aan dieren in de vrije natuur. Natuurlijk zijn er nog veel meer dieren woondecoraties verkrijgbaar, want wie van de Landelijke Stijl houdt, houdt vaak ook van dieren.