Zinderende zomer

20 juni 2024 14:00
Dit jaar begint de zomerzonnewende op 20 juni. De zomer is daarmee officieel begonnen. Op de langste dag van het jaar staat de zon het hoogste aan de hemel. Bij LandelijkeStijlWebwinkel helpen we u graag om alvast in de vakantiestemming te komen. Een tijd waarin niets hoeft en alles mag! Of het nu zon, zee en strand is, ontspannen met een boek of mensen kijken op een terras. Nog even en de vakantie staat voor de deur.

Veel van onze lampen zijn geïnspireerd op de natuur en in het bijzonder op het bloemen- en plantenrijk. Met gestileerde motieven in sfeervolle kleuren lijkt het altijd zomer in huis. Wandkleden zijn bij uitstek geschikt om dit gevoel te creëren. Hoewel een wandkleed weinig ruimte inneemt en eenvoudig te bevestigen is, heeft het een groots effect op de ruimte. Het zijn stuk voor stuk echte kunstwerken om bij weg te dromen. Ze maken van elk huis een heerlijk vakantieoord.

Omdat de zomer in het teken staat van het buitenleven, zijn er ook genoeg sfeermakers te vinden voor in de tuin of op het balkon. En voor wie toe is aan vernieuwing en de vakantie in het teken van verbouwen of opknappen staat, is het heerlijk grasduinen door onze stoffen- en behangcollectie.

   

Proef de sfeer aan de hand van onze speciale vakantie categorie en geniet!