Lichtsculpturen

7 december 2023 16:00
Een schattig fotolijstje, een grote vaas en een indrukwekkende fruitschaal. En toch mist er nog iets. Misschien een sculptuur? Het is er ook een beetje donker. Misschien een lamp erbij?Dubben, dubben… Weet je wat? De Lichtsculpturen van Landelijke Stijl. Dat geeft het fraaie dressoir met mooi spullen net dat beetje extra en alles wordt ook nog eens mooi uitgelicht. Een lichtsculptuur is een blikvanger die nooit verveelt.

De lampen zijn gemaakt volgens het Tiffany procedé. In verrassende vormen worden velerlei soorten glas aan elkaar gesoldeerd. Deze Tiffany lampen laten zich mooi combineren met sculpturen. De ambachtelijke wijze waarop de lichtsculptuur wordt vervaardigd, zorgt voor een luxe uitstraling. Denk aan je lievelingskat die op deze manier iconisch wordt, omgeven door een aureool van glas.

En wat te denken van een tas die altijd klaarstaat in de slaapkamer, op een kaptafel of kastje of in de hal. Klaar om uit te gaan! In de flamboyante theaterkleuren paars, rood en geel met handvatten van  bijzonder fijn metaal. Als extra ornament zijn charmante, 3D bloemetjes met gebogen blaadjes aangebracht. Een echte Treasure!

Een vertederend hertje past bij uitstek bij landelijk wonen. Het ovalen paneel in oranjebruine en goudgele tinten doet denken aan de ondergaande zon. Overdag speelt het zonlicht subtiel met de structuur en kleuren. Zo is ook de lichtsculptuur met art deco eekhoorn er eentje om verliefd op te worden!