TWENTIES aan linnen snoeren in glanzend Nikkel, Messing, Brons en mat Nikkel.

1 september 2023 16:00
Art Deco lampen (Twenties of 20's) aan een zwart linnen snoer. De 20's zijn nostalgische modellen die aan een modern gevoel voldoen. De decoratieve kappen van deze lampen zijn mondgeblazen en verkrijgbaar in opaal wit en helder glas. Allemaal uit voorraad leverbaar.

Lampen aan een linnen snoer komen in elke ruimte goed van pas. Bovendien staan ze modern! De lampen staan schitterend in de slaapkamer,in de hal, de keuken (bijv. boven een aanrecht of kookeiland, de huiskamer of het toilet.

Speels effect!

Denk bijvoorbeeld aan het gegroepeerd ophangen van Art Deco lampen aan een linnen snoer, bijvoorbeeld in een hal of trappenhuis. Ook is het mogelijk om op aanvraag meerdere Twenties aan een linnen snoer aan een grotere plafondplaat te bestellen. Zo kan een geweldige kroonluchter worden gecreëerd. Aantrekkelijk en praktisch zijn 2 of 3 lampen op een rij aan een plafondbalk.

De lengte van het katoensnoer is standaard 150 cm en voorzien van E-27 fitting + fittingring. De snoeren zijn gemakkelijk in te korten. Door middel van bijpassende schroefjes kunnen de glaskappen eenvoudig aan het armatuur worden bevestigd. Met behulp van bijpassende schroefjes kunnen de glaskappen moeiteloos aan het armatuur worden bevestigd.