Tiffany Rozen

17 juli 2023 17:00
Pioenroos, Klaproos en de Mackintosh roos. De liefde voor rozen is duidelijk aanwezig bij LandelijkeStijlwebwinkel. Roze, rood en oranje zijn mooie kleuren die met warmte worden geassocieerd.

De roos is een beroemde bloem en doet iedereen denken aan liefde. Een rode roos vertolkt perfectie en eeuwige trouw en is dan ook een populair liefdessymbool. Niet alleen hun schoonheid, maar ook hun geur maakt rozen geliefd.

Klaprozen of papavers worden sinds het einde van de Eerste Wereldoorlog gebruikt als symbool van herdenking om gesneuvelde soldaten te eren. De klaproos is een wilde bloem die in veel velden en graslanden te vinden is. Hoe mooi kan een klaproos zijn! Een lievelingsbloem van veel mensen. Tere blaadjes die elkaar overlappen. De bloem op het wiegelende stengeltje is romantisch en doet mystiek aan.

De rozenknop van Charles Rennie Mackintosh (1868 - 1928) is werelberoemd en heeft een gestileerde vormgeving, vaak in combinatie met elegante verticale lijnvoering.

Oh you are beautiful....Een Tiffany lamp als Pioenroos, wat sprankelend! Het kleurenpalet van de pioenrozen loopt uiteen van wit, oranje en roze tot dieprood. Oh wat een mysterieuze kleuren... Een beetje pril groen en sprankelend nachtblauw. Sommige soorten zijn tweekleurig of veranderen zelfs van kleur.

De rozen van Coloured by Art© zijn vol liefde gemaakt van glas. Een mooi effect ontstaat wanneer daglicht of kunstlicht de bloemen verlicht. Er zijn lieve raampanelen die een saai venster meteen opvrolijken en het huis een herkenbaar uiterlijk geven. Verder worden er rozen als lichtbloemen aangeboden, artistieke lampen die het interieur zeer eigenzinnig maken!