Statement wandlampen

15 februari 2023 10:00
Tiffany verlichting met eigentijdse ontwerpen in de meest sublieme kleurencombinaties. Handgemaakt volgens het ambachtelijke Tiffany procedé. Gemaakt met uitmuntende precisie, kwaliteit en kunstzinnigheid. Stuk voor stuk eyecatchers.

Om verliefd op te worden

Met Tiffany verlichting maakt u een statement in het interieur. Tiffany lampen hebben de afgelopen eeuw bewezen nooit uit de mode te raken. Liefhebbers van Tiffany zijn altijd op zoek naar vernieuwende modellen om hun verzameling uit te breiden. Wie het licht door de tientallen of zelfs honderden stukjes Tiffany glas ziet schijnen, is verkocht en blijft ernaar kijken.

Subtiel en sfeervol

Tiffany wandlampen zijn ideaal voor het subtiel en sfeervol verlichten van bepaalde plekken of hoeken. Tiffany Wandlampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Direct in het oog springend is de Tiffany Mondriaan wandlamp met de kenmerkende vlakverdeling en gebruik van de kleuren wit, grijs en zwart. Stijlvol en makkelijk te combineren met andere kleuren. Op zoek naar een meer elegante Art Deco wandlamp? Dan is de French Art Deco Tiffany wandlamp ideaal. Dit is echt een chique Art Deco wandlamp in waaiermodel voor aan de muur. Een andere Art Deco Tiffany wandlamp is de Parabola. De expressionistische Amsterdamse School stijl is duidelijk terug te zien in deze lamp. Tot slot is er nog de kleurrijke Tiffany Tulip wandlamp, onderdeel van de elegante Flora-serie. Deze Tiffany wandlamp is perfect  voor landelijke woningen waar een kenmerkend Nederlandse karakter aanwezig is. 

De Tiffany wandlampen van Art Deco Trade zijn praktisch, maar tegelijkertijd stijlvolle versieringen voor aan de wand. 

Kijk rond in onze uitgebreide collectie Tiffany lampen en laat u verrassen.