Een rustige Kerst en een gezond Nieuwjaar toegewenst!

7 december 2022 12:00
De Kerstdagen zijn ook weer in zicht! We hebben er zin in om met elkaar rustige momenten door te brengen. In de wereld heerst chaos, maar laten we proberen met onze familie en vrienden het gezellig te hebben. Versier het huis, neem de tijd voor een goed gesprek, serveer een hapje en een drankje. Geef elkaar mooie cadeautjes. GENIET.

Kerst laat ons even stilstaan. Denk eens extra aan de dieren.

Sculpturen van dieren kunnen emotie weergeven. Vreugde, wijsheid, vrolijkheid, tederheid en boosheid is bij mensen te bespeuren, maar tevens bij dieren. Zie bijvoorbeeld de prachtige giraffen die liefdevol elkaar aanraken, de wijs kijkende uil, de aristocratische kat en de stoere felle olifant. Een mooi idee is het daarom met de Kerst een dier-sculptuur te geven die een gevoel vertolkt.

Ook sieraden vormen een waardevolle gift voor de Kerst. Bij LandelijkestijlWebwinkel zijn veel broches te koop. Een broche kun je spelden op een sjaal, een leuk jasje en ook op een hoed of tas. Sommige broches bevatten aan de achterkant een oogje zodat het sieraad ook als ketting gebruikt kan worden. Dierfiguren op een broche geven uw outfit een vriendelijke uitstraling. De spelden kunnen de liefde tot uiting brengen, een vrijheidgevoel of de affiniteit tot het lievelingsdier vertolken. 

Zoek de katten, vogels, hazen, herten, honden, giraffen en olifanten in onze webwinkel!

Buiten is het eerder donker, dus ga lekker met een plaid op de bank zitten. En creëer sfeer met Lichtsculpturen. Deze "glas-in-lood" lampen van Coloured by Art© in combinatie met een beeld zijn imposant. Sta versteld van de warme kleurschakeringen in het glas die het sculptuurtje op een natuurlijke wijze omlijsten! "Nazomeren" kan nu de gehele winter..... lichtsculpturen geven vooral met de Kerst een knus en warm gevoel.