Lief HERTJE

2 november 2022 16:00
Het is avond en de zon gaat bijna onder. Prachtig al die kleuren tijdens een boswandeling! Er ritselt wat in de struiken... Opeens duikt er iets voor je op en ja je ziet een hert, geheel onverwachts. Meteen is het mooie dier ook weer weg, maar de ervaring is onvergetelijk.

Het aandoenlijk hertje staat voor een achtergrond in goudgele en oranjebruine tinten. Een ovaal paneel gemaakt van glas in prachtige kleuren. Het zogenaamde "Glas-in-Lood" (eigenlijk Tiffany techniek) straalt als het zonlicht er doorheen schijnt. In de avond, als het donker is, fungeert dit sculptuurtje als lamp, want achter het paneel is een lichtbron in de vorm van een G9 LED lampje gemonteerd. Een unieke LICHTSCULPTUUR.

Tafelkleed / Tapijt De Levende Natuur

Wondermooi, GEWEVEN KLEED dat op bijzondere wijze de wilde natuur verbeeldt. De achtergrond heeft de uitstraling van een rustieke houten wand. In schaduwvormen zijn een edelhert, gans, eend, konijn en wilde zwijnen te zien. Breng met dit kleed de wilde natuur naar binnen. Het kleed kan gebruikt worden als tafelkleed of tapijt (licht woongebruik).

WARM en KNUS