Omringd door schoonheid: Tiffany plafonnières

21 juni 2022 16:00
Verlichting is een van de belangrijkste elementen waarmee sfeer gecreëerd wordt in huis. Landelijke woningen hebben nog weleens lage plafonds. Plafonnières zorgen in dat geval voor een vrije doorloop.

Een plafonnière is ook zeer geschikt voor kleine ruimtes, zoals een bijkeuken, hal of overloop. De juist verlichting maakt een huis bijzonder, van binnen en van buiten. Tiffany lampen zijn uiterst decoratief.

Tiffany lampen zijn vervaardigd uit stukjes gekleurd glas. Op vernuftige wijze worden de stukjes glas door middel van metaal met elkaar verbonden. Het gekleurde glas geeft een ruimte meteen een warme en gezellige sfeer. Prachtige bloemen- en dierenmotieven lenen zich bij uitstek voor een landelijkse stijl. Zo hoef je niet per se buiten te zijn om je omringd te voelen door de natuur.

  

  

Geometrische vormen hoeven zeker niet te misstaan in een landelijke stijl. Het kan juist een mooi contrast vormen met de woning voor wie er een moderne twist en glamour aan wil geven. Bij Landelijke Stijl Webwinkel bent u hoe dan ook aan het juiste adres.