Onvergetelijke colliers

20 mei 2022 11:00
Een collier is het sieraad dat het dichtstbij het hart wordt gedragen. Het cadeau geven van een collier is dan ook een bijzondere aangelegenheid. Sieraden hebben vaak een emotionele waarde. Ze zorgen voor een blijvende herinnering aan bijv. een bruiloft, een reis of de geboorte van een kind. Hoe opvallender het collier, hoe onvergetelijker!

Een bijzondere materiaaltoepassing is die van Muranoglas. In het glas is bladzilver verwerkt met groene en gele tinten. Dit geeft de hanger van het collier een sprankelende uitstraling. De twee parallel lopende snoeren zijn een ander opvallend aspect van Collier Midnight Moon Peridot/Zilver.

Collier Jasmijn is een voorbeeld van een schitterend uitgewerkt sieraad. Er vallen allerlei bijzondere details te ontdekken zoals de vele bedeltjes en de uiteenlopende materialen. Het collier laat een veelheid aan structuren zien. Glas en metaal, Swarovski kristallen, maar ook stof is erin verwerkt.

Diverse ton-sur-ton tinten in blauw en koper/goud vormen een prachtige combinatie. Het gebruik van zowel kralen als stenen collier Amira een wereldse uitstraling.

Collier Bruin/Blauwtinten Bouquette is een echte ‘showstopper’! Emaille, koper en kristal zijn in dit kunstwerk verwerkt. Het warme kleurenpallet wordt afgewisseld met hemelsblauwe accenten. Met dit V-vormige collier om uw hals krijg u gegarandeerd complimenten. Een sieraad om trots op te zijn.

Laat u verwonderen door de vele uniek vormgegeven sieraden in onze collectie Colliers!