Landelijk behang

22 juli 2013 10:15
Landelijke Stijl Webwinkel biedt nu ook online de mooiste, landelijke behangsoorten aan. Verschillende thema's lenen zich uitstekend voor landelijk behang. Een gevarieerde collectie behangsoorten is het resultaat. Zin in een nieuwe uitstraling? Bekijk de collectie landelijk behang en shop online bij Landelijke Stijl Webwinkel.

Dieren

Natuurlijk is de natuur de grootste inspiratiebron voor het creëren van landelijke behangsoorten. Bloemen en dieren spelen de hoofdrol in diverse stijlen. De Engelse, landelijke stijl wordt vertegenwoordigd in behang Tally-Ho waarin ruiters op paarden tegen een klassiek ruitjespatroon een dynamisch beeld vormen. Behang Greenwich staat schitterend in een boerderij of historisch pand, evenals behang Wash Day. Dit behang met historische tafereeltjes geeft een nostalgische uitstraling. Ook is er behang met vlinders, hazen, rupsen en watervogels in de mooiste tinten.

Bloemen

Bloemenbehang is er in allerlei soorten en kleuren. Landelijke Stijl Webwinkel heeft de mooiste bloembehangsoorten in de collectie toegevoegd. Kleurrijke hortensia’s, pastelkleurige bloesemtakken, fleurige seringen, opvallende klaprozen of wonderschone magnolia’s: de keuze is divers. Tover de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, hal, kinderkamer of keuken om in een romantisch paradijsje met behang van Landelijke Stijl Webwinkel.

Kijk in de categorie Behang onder Woondecoraties voor hele collectie.