Decoratieve klokken

8 juli 2013 10:03
Bijna vakantie. Uitrusten, lekker niets doen en niet op de tijd hoeven letten. Misschien niet het juiste moment om over klokken te schrijven in dit nieuwe blog. Toch wel, want Landelijke Stijl Webwinkel laat zien dat een klok meer is dan een uurwerk alleen..

Muurdecoraties

Landelijke Stijl Webwinkel heeft een mooie collectie decoratieve klokken. Deze klokken zijn schitterend vormgegeven en vormen stuk voor stuk een sfeervolle decoratie voor aan de muur. Op zoek naar een landelijke decoratie voor aan de muur of op zoek naar een bijzondere klok? Kijk dan eens naar de grappige klokken met leuke teksten en mooie designs.

Nostalgische posters

Klokken Time Flies, I'm Late, Tea-riffic en Wereldreiziger zijn typografische kunstwerken voor aan de muur. Het lijken net nostalgische posters. Twee in één: een landelijke wanddecoratie en klok. In elke ruimte is het handig om een klok aan de muur te hebben. In de keuken is een klok altijd handig, bijvoorbeeld 's ochtends bij het ontbijt of 's avonds tijdens het koken. Klok Ice Cream (zomers!) en klok Retro Melkfles zijn ontzettend decoratieve klokken voor in de keuken. Wie van originaliteit houdt, is bij Landelijke Stijl Webwinkel aan het juiste adres.

Pure, landelijke uitstraling

Naast de bijzonder ontworpen klokken zijn er natuurlijk ook meer basic klokken met een landelijke uitstraling. Klok Court, klok Theater, klok Galerie en wandklok Carter van hout zijn enkele voorbeelden van landelijke klokken met een pure uitstraling. Naast de gevarieerde collectie landelijke wandklokken, zijn er ook schitterende tafelmodellen verkrijgbaar, zoals de Tiffany klok. Klok Mantlepiece en klok Mayfair zijn op en top landelijk en staat prachtig op een schouw, dressoir of sidetable. En natuurlijk mag een wekker in huis niet ontbreken. Voer de landelijke stijl door tot in de slaapkamer met een sfeervolle alarmklok in de vorm van een klassiek zakhorloge, zoals klok Empire. Nostalgische klokken, klassieke klokken en landelijke klokken: sfeervolle decoraties en online verkrijgbaar bij Landelijke Stijl Webwinkel.