• Liefde in de lucht! Verras uw Valentijn dit jaar nu echt met iets unieks! 💕

VALENTIJN

6 januari 2021 12:30
JANUARI: Een fris begin van het nieuwe jaar! Veel mensen hebben goede voornemens tijdens de jaarwisseling. "In het nieuwe jaar ga ik meer sporten, beter studeren, aandacht geven aan de natuur, vaker naar een museum...." Noem maar op. De wens kan voor iedereen anders zijn. Een gezamenlijk verlangen van een ieder uit de hele wereld is wel het Corona-virus onder controle te krijgen. Wij hopen van harte en we vertrouwen erop dat dit spoedig gaat lukken!

JANUARI: Laat deze maand ook een fris begin voor het huis zijn! De kerstboom verdwijnt, alle frutsels en decoraties worden opgeborgen. Tijd voor een nieuw interieur en mooie verrassende spullen....

Kies een paneel voor de ramen. De sfeer verandert meteen door een goed gekozen decoratie. Raamhangers zijn kleurig en vallen binnen èn buiten meteen op als een sieraad. Bovendien is er bij een bepaald raam minder inkijk. Ook wordt het licht door het prachtige glas gefilterd. Vooral bij dagen waarbij de zon net iets door de wolken schijnt, speelt het licht met de kleurschakeringen! De tiffany panelen (ook wel glas in lood genoemd) bij LandelijkeStijlWebwinkel zijn indrukwekkend. En wist u dat een Tiffany decoratie ook als "scheidingswand" of tegen een witte muur mooi uitkomt? Wees creatief en maak uw huis anders dan anders!

Poppy Tiffany Paneel

VALENTIJN: Tijd voor verrassingen!  De eerst komende "feestdag" is Valentijnsdag op 14 februari. Leuk om op de versiertoer te gaan.

Heb je allang dat ene meisje op het oog? Leuk om nu juist op Valentijn te reageren, dus stuur haar een origineel cadeau. Het kan het begin van een aantrekkelijke relatie zijn. Of verras die jongen nu eens eindelijk....

Ook als je al een partner hebt, kun je er een sprankelende dag van maken. Zorg voor een onvergetelijk moment bij je eigen man of vrouw, vriend of vriendin.

Geef aandacht aan elkaar!