• 🐥 Online kortingsactie! t/m 13 april 10% op alle vazen en schalen Couponcode: Vaas10 🐥

De mooiste decoraties voor buiten

5 februari 2020 10:50
Decoreren houdt niet op bij het interieur. Ook de buitenkant van het huis heeft aandacht nodig om het landelijke gevoel compleet te maken. Gelukkig maar, want wat is er leuker dan het buiten net zo gezellig te maken als binnen? Bij Landelijke Stijl Webwinkel zijn talloze decoraties te vinden waarmee je het voorjaar alvast in huis haalt.

Zaaien en oogsten

Het onderhouden van het groen in de tuin, kost wat aandacht en tijd. Het uitkiezen van de mooiste bloemen en planten, het voorbereiden van de grond en het zaaien van de bloemen. En dan is het wachten! Een winterse tuin geef je alvast een gezellige uitstraling door één van de vrolijke tuinbollen te plaatsen. Naast een plantenbak of, door middel van een lange staaf, speels in een plantenbak. 

Gebruik de tuin als verlengstuk van de woonkamer, nog meer plek om leuke decoraties te plaatsen. Kijk bijvoorbeeld naar de sculpturen van gietijzer. Sfeervol naast een vijver of als ‘begroeting’ bij de entree. Kijk ook naar de deurbel Dierenwelkom en deurbel Specht voor bij de deur. Balkonbezitters fleuren de schutting of wand op met de Tree of Life wanddecoratie van een royaal formaat met een rustieke uitstraling. 

Tuinbol Schaap Bruin Tuinbol Bij   Tuinbol Kat

 Deurklopper Specht  Omhelzend koppel gietijzeren sculptuur Konijn sculptuur gietijzer

Alle seizoenen

Genoeg inspiratie? Laat het decoreren beginnen! Houd er rekening mee dat de items gemaakt zijn van weerbestendige materialen - of berg ze met regen/kou zorgvuldig op. De tuinaccessoires van Landelijke Stijl Webwinkel zijn gemaakt van bijvoorbeeld (giet)ijzer of metaal. Hierdoor kunnen ze tegen een plensbui en barre temperaturen. Zo is de tuin in ieder seizoen een fijne plek om lekker te ontspannen. Voor elk tuinformaat is er iets bijzonders te vinden. Waar ga jij voor?

Afbeelding ter illustratie.   Afbeelding ter illustratie