Vlinders in het interieur

11 juni 2013 12:05
Dartelende vlinders van bloem naar bloem: zo sierlijk, vrolijk en gracieus.. Het is geen wonder dat we vlinders ook graag in het interieur terug willen zien. Vlinders laten je verlangen naar de zomer en naar heerlijk buiten zijn. Bij Landelijke Stijl Webwinkel zijn vlinders in verschillende woonaccessoires terug te vinden.

Verlichting

Tiffanylampen zijn vaak geïnspireerd op de natuur. Vooral vlinders en libellen spelen een belangrijke rol. Ze geven een gevoel van vrijheid. Verlicht de ruimte sfeervol met een Tiffany tafellamp of Tiffany vloerlamp, versierd met libellen of vlinders. Taffellamp Butterfly heeft schitterende 3D vlinders op de glas-in-lood kap. Plafonnières Odanata, Dragonfly en en Libelles geven een warme, zomerse sfeer. Ook voor de baby- of kinderkamer zijn lieve lampen verkrijgbaar met vlindertjes in vrolijke kleuren. Kijk voor alle lampen in de categorie Verlichting.

Textiel

Mooie, zachte kussens om lekker in weg te zakken zijn sowieso heel fijn, maar wanneer er vlinders op staan is het plaatje helemaal compleet. Sierkussens met vlinders zijn bij Landelijke Stijl Webwinkel online verkrijgbaar. Kijk maar eens naar kussen Papillon, kussen Vlinderhart, kussen Vlinder Kwintet, kussen Vlinder van Kant en kussen Vlinderregen en droom weg. Bij een fleurige maaltijd hoort een fleurig tafelkleed. Tafelkleed Veldboeket is gedecoreerd met bloemen en fladderende vlinders. Er is ook een prachtig bijpassend schort verkrijgbaar.

Woonaccessoires

Een bonbonnière in de vorm van een vlinder of een sculptuur waarin vlinders de hoofdrol spelen: diverse landelijke woonaccessoires zijn versierd met vlinders. Natuurlijk zijn deze woondecoraties ook erg leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld Zilveren fotolijst Vlinder, sculptuur Fly Away Papillon, sculptuur Fly Away Verona, raamdecoratie Vlinder, Schaaltje met Vlinder en sculptuur Hypnose. Vlinders zijn volop aanwezig bij Landelijke Stijl Webwinkel en straks ook in uw interieur..