• Liefde in de lucht! Verras uw Valentijn dit jaar nu echt met iets unieks! 💕
Prijs moet vallen tussen

Spreien

Quilt / Picknickdeken Blue Stripes

Quilt / Picknickdeken Blue Stripes

€ 39,-
Versier het bed met een mooie sprei. Een bedsprei is niet alleen een traktatie voor de ogen. Tijdens de koude wintermaanden gebruikt u het sprei als tweede deken voor extra warmte. Bij Landelijk Stijl webwinkel heeft u ruime keuze uit verschillende soorten spreien en quilts van hoge kwaliteit. De bedspreien zijn doorgestikt en gevoerd en verkrijgbaar in zowel 1 als 2 persoons maten.

Hier vindt u comfortabele bedspreien die perfect passen bij uw landelijke interieur en romantische slaapkamer. Pastels als lichtblauw, lichtroze, lichtgroen, gebroken wit en beige voeren de boventoon samen met andere natureltinten. Kleuren die passen in het kleurenpalet van landelijk wonen.

Kiest u voor een rustige sprei, vervaardigd uit één stuk stof? Of gaat u voor een patchwork quilt? Patchwork is een handwerktechniek waarbij lapjes katoenen stof aan elkaar worden genaaid. Door lapjes stof in verschillende kleuren en maten te gebruiken zijn er ongelooflijk veel mogelijkheden om een bijzondere sprei te maken. 

De keuze aan dessins is dan ook royaal. Verschillende romantische bloemenprints, een vrolijk stippenmotief (polkadots), frisse strepen of een knusse ruitjesprint

Ook in de kinderkamer is een warme sprei een welkome toevoeging. Met een sprei in stoere en vrolijke kleuren krijgt de kinderkamer meteen een fris en opgeruimd effect.€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-