• 🐥 Online kortingsactie! t/m 13 april 10% op alle vazen en schalen Couponcode: Vaas10 🐥
Prijs moet vallen tussen

Ventilatoren

LED-lichtbron | LED-lamp
11 variaties

LED-lichtbron | LED-lamp

€ 6,60

Toe aan verkoeling, maar wel op een stijlvolle manier? Kies van voor een ventilator. Landelijke Stijl Webwinkel biedt plafondventilatoren aan die even praktisch als fraai zijn. Plafondventilatoren zorgen voor verkoeling op warme dagen. Ventilatoren voor aan het plafond passen uitstekend in een op landelijk interieur. Het ronddraaien van de bladen geeft een nostalgisch gevoel. De ventilator is het charmante en decoratieve alternatief voor de airco.

Landelijke Stijl  Webwinkel heeft verschillende ventilatoren in de collectie, waaronder een design plafondventilator en Jugendstil plafondventilator. Laatstgenoemde heeft prachtige bladdragers in de vorm van bladeren. Bij Landelijke Stijl Webwinkel is er de mogelijkheid de ventilatoren te voorzien van verlichting. Zo hoeft verlichting niet te wijken voor verkoeling.

Plafondventilatoren in chroom, messing of brons, gecombineerd met houten ventilatorbladen: kies het model die het mooiste past bij het interieur. Een ventilator kan gemonteerd worden in de woonkamer, slaapkamer, hal, keuken of studeerkamer. Natuurlijk komen ook andere ruimten in aanmerking voor een prachtige plafondventilator van Landelijke Stijl Webwinkel.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-