De Lente is leuk!

15 februari 2024 15:00
Pasen betekent vaak samen zijn met familie. Naar buiten voor een lange wandeling en gezellig eten en drinken met elkaar. Volop genieten van elkaars aanwezigheid, het heerlijke eten en prachtig lenteweer.

Vrolijk geel en paars zijn dé paaskleuren. Pasteltinten zijn eveneens geliefd tijdens Pasen. Liefelijke kleuren die een gevoel van "opnieuw beginnen" oproepen. Het voorjaar is niet alleen voor de natuur een nieuw begin, maar is ook voor de mensen een bron van frisse energie. Een nieuwe start!

Voor de aankleding van het interieur rondom Pasen biedt Landelijke Stijl Webwinkel ruime keuze, zoals een prachtig geweven wandkleed of een mooie fotolijst. Kijk bij de categorie Woondecoraties en Textiel voor nog meer inspiratie. Het is ook aantrekkelijk veel aandacht te besteden aan de verlichting. Vooral de Tiffany lampen zijn super artistiek en gezellig. Let vooral op het windlicht NOVA, een prachtig rondgevormde tafellamp in romig geel met pinkelende motieven om bij weg te dromen...  Pasen wordt op deze wijze romantisch!

Sculpturen maken een interieur persoonlijk. Landelijke Stijl heeft veel DIER-sculpturen. Hazen, konijntjes, eenden en vogels. Dieren zijn altijd in beweging en worden geassocieerd met nieuw leven. LENTE!

 Glazen Sculptuur Lief klein Konijntje